TerminalTackle.nl is opgezet met als doel sportvissers te voorzien  van hoogwaardige, maar ook betaalbare onderlijnen voor de zeevisserij in Noorwegen, IJsland en Denemarken. Er wordt op verschillende manieren gevist : het pilkeren, het vissen met shads en pluggen en natuurlijk het vissen met aas. 

Geen van bovengenoemde methoden biedt echter een vangstgarantie. Als visser zul je elke keer weer moeten uitzoeken wat op dat moment de beste keuze is om mee te vissen. Ons advies is dan ook: Zorg dat je altijd een aantal soorten lijnen bij de hand hebt, dit levert uiteindelijk de meeste vis op!!! 

 

Avicentra en Midnight Moon zijn partners van TerminalTackle.nl

TerminalTackle.nl  richt zich met name op de visserij met aas en dan vooral op de Noorse manier.  Hiervoor heb je nodig : een staande lijn, een lijnafhouder (Havfiskeboom) en een wapperlijn (Sleppe).

Montage: 
De staande lijn wordt aan de hoofdlijn gemonteerd. Deze is voorzien van 2 metalen afhouders die ervoor zorgen dat de haak bij een aanbeet altijd in de juiste positie staat. De haken zijn in de meeste gevallen voorzien van hoogwaardige B2SQUID.
Aan de onderkant van de staande lijn wordt de Havfiskeboom bevestigd. Het lood wordt aan de onderzijde van de lijnafhouder gehangen, terwijl de Sleppe aan de arm van de Havfiskeboom wordt vast gemaakt. De Sleppe is voorzien van B2SQUID of octopus, lichtgevende kralen, een tube en een breekstaafje om, zeker als je vist op grote diepte, de vis te VERLEIDEN.
Belangrijk bij deze manier van vissen is dat je met het lood de bodem blijft voelen en dat de hoofdlijn zo verticaal mogelijk blijft. Is de drift te snel dan zul je meer lood moeten gaan gebruiken, je moet dan denken aan 400 tot 500 gram. Gaat de hoofdlijn toch meer horizontaal staan, of voel je de bodem niet meer, dan is het verstandig om per drift de lijn een keer in te halen en opnieuw te beginnen. Doe je dit niet dan heb je een grotere kans om de lijn te verspelen.

Als je rekening houdt met bovenstaande adviezen dan kan het haast niet meer misgaan... moet alleen de vis nog meewerken!!! 
 
Succes toegewenst!

Team TerminalTackle.nl